Afdrukken

Nationale Privacy Conferentie

Evenement

Titel:
Nationale Privacy Conferentie
Wanneer:
ma, 28. januari 2019, 13:00 h - 18:00 h
Locatie:
Den Haag
Categorie:
Conferenties

Omschrijving

Nationale Privacy Conferentie
Datum: Maandag 28 januari 2019
Locatie: Nieuwspoort, Den Haag
Tijd: 13.00 – 18.00 uur (inclusief borrel)                                                    Aanmelden via inschrijfformulier Platform voor de InformatieSamenleving (ECP)         

28 januari is de Europese Dag van de Privacy. Op deze dag die in het leven is geroepen om aandacht voor privacy te vragen wordt onder de naam Privacy Conferentie een bijeenkomst georganiseerd door  ECP en Privacy First. Opzet is om  'een blik in de keuken' te bieden van waar de discussies over deze kwestie op dit moment om draaien, hoe de huidige stand is van de wetgeving inzake beascherming van de privacy, hoe het toezicht daarop functioneert en welke aanzetten tot het komen tot privacy-by-design oplossingen.

Programma

Brenno de Winter zal zijn visie geven op de huidige status. Een kritische, humoristische blik op dat wat nu speelt en zal spelen. Sophie in ’t Veld zal vanuit haar ervaringen in Brussel de Europese wereld voorhouden. Tijmen Schep gaat in op de wereld van iconen en hoe je privacy voor je kan laten werken.

In een paneldiscussie zullen enkele experts (vanuit verschillende sectoren) stellingen voorleggen en met het publiek in debat laten gaan. Er zullen een aantal actuele onderwerpen de revue  passeren.

Tijdens de conferentie worden tevens de Nederlandse Privacy Awards (www.privacyawards.nl) uitgereikt. Dit jaar hebben bijna 20 deelnemers zich aangemeld, met een groot aantal hoogwaardige inzendingen. De genomineerde indieners zullen pitches verzorgen zodat u als aanwezige ook enthousiast kunt raken over hun privacy oplossingen.


Locatie

Locatie:
Den Haag