E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Das Pri-V show Zwolle

Titel:
Das Pri-V show Zwolle
Wanneer:
vr, 21. september 2012, 21:30 h
Categorie:
Kunst

Omschrijving

 

PRI-V met TYPHOON / RICO / STICKS / AKWASI / SEVEN LEAGUE BEATS

Tijdens het Bevrijdingsfestival 2012 heeft Das Pri-V het levenslicht gezien; een bijzondere samenwerking van onder andere de rappers Typhoon, Sticks, Rico, Akwasi en het producersduo Seven League Beats ter bevordering van de privacy. Met de track ‘Slik Mijn Cookie Bitch!’  wil het muzikale team zichtbaar, voelbaar en hoorbaar mensen met elkaar verbinden om zich te uiten omtrent privacy, maar nog meer ter bevordering van onze burgerlijke waakzaamheid als het aankomt op onze vrijheid. Naast dit streven, belooft het ook een gave hiphop party te worden met alle bekende Zwolse rappers, producers en muzikanten op een podium!

Hekkensluiters zijn Meester T en de muzikanten Dries Bijlsma (Seven League Beats), Coen Witteveen (Typhoon band), Sebastiaan van Olst (Typhoon band, Cool Genius) en O-Dog.

Das Pri-v is tot stand gekomen in samenwerking met Glenn de Randamie, Rob Peters, Formatik Design, Niek van der Sprong culturele producties, Vrijbit, Poppodium Hedon en Buro Ruis.

Let op: dit betreft de enige clubshow van Das Pri-V!

Kraam Vrijbit aanwezig

info en kaartverkoop: https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/600/das-pri-v-met-typhoon-rico-sticks-akwasi-seven-league-beats

Aaanvang 21:30 uur

Zaal open: 20:30 uur

Lokatie: Hedon Burgemeester Drijbersingel 7
8021DA Zwolle