Wij kunnen uw hulp goed gebruiken.

Als burgerrechtenvereniging heeft Vrijbit sinds de oprichting in 2008, veel bijgedragen aan het 'besef' dat privacy een groot goed is, en hebben we talloze rechtszaken gevoerd om uw privacy en daarmee uw 'veiligheid' te waarborgen.

Zeker onze privacy nieuwsdienst op www.privacynieuws.nl die dagelijks privacy gerelateerd nieuws verzameld en een wekelijkse nieuwsbrief voor haar leden verzorgd kent vele dankbare gebruikers. Duizenden lezers per dag maken gebruik van privacynieuws.nl, waar ondertussen tienduizenden berichten verzameld zijn. Veel lezers zijn ook geabonneerd op onze wekelijkse nieuwsbrief.

Het verzamelen en publiceren van deze nieuwsberichten en het verzenden van de wekelijkse nieuwsbrief gebeurt sinds het begin door vrijwilligers. De kosten voor webhosting, onderhoud, en beveiliging van privacynieuws.nl en de diverse andere websites worden al sinds jaar en dag gedragen door Burgerrechtenvereniging Vrijbit. Vrijbit op haar beurt bekostigd dit door ledenbijdragen, donaties, en de opbrengst van de jaarlijkse contributie die de leden van Vrijbit bijeenbrengen.

Maar door het teruglopen van donaties, het teruglopende ledental, en de schrikbarende stijging van kosten voor hosting en onderhoud, komt het voortbestaan van privacynieuws.nl onder druk te staan.

Door de voortdurende groei van privacynieuws.nl lopen de operationele kosten al in de duizenden euro's per jaar en zullen deze met de website mee blijven groeien.

U kunt daarbij behulpzaam zijn door het overwegen van een kleine Donatie, of een lidmaatschap van Vrijbit.

We beseffen dat we niet het beste moment hebben gekozen om uw hulp te vragen, de economie piept en kraakt immers onder de vele druk. zeker ook onder onze lezers en de leden van Burgerrechtenvereniging Vrijbit.  

Mocht u echter tot de gelukkigen behoren die nog wel een donatie kunnen doen, overweegt u dan alstublieft een donatie of lidmaatschap van Vrijbit. En bedenk daarbij dat donaties aan Vrijbit door de toekenning van de ANBI status volledig belasting aftrekbaar zijn.

 

 

U kunt uw giften en donaties, of de ledenbijdrage overmaken naar:

Bank

IBAN: NL02TRIO0786722479
T.n.v. Burgerrechtenvereniging Vrijbit
o.v.v. 'Donatie privacynieuws' of 'Contributie 2023'
+ Uw naam, adres en/of email adres.
BIC: TRIONL2U
KvK: 30242891

 

Bedankt voor uw aandacht! En veel plezier bij het lezen van www.privacynieuws.nl

Meer in deze categorie: « Jaarverslag 2021